background
Om oss

Vi är Apptech

Grundat 2012 med rötterna i webbutvecklingens tidiga 2000-tal. Idag är Apptech ett expansivt litet teknikbolag som utvecklar webblösningar, mobilappar och e-tjänster, med kunder från Malmö i söder till Boden i norr. Vi finns i Hudiksvall och Västerås.


image

Vilka vi är

Vi är ett lyhört och nyfiket gäng på 20 personer, med bred kompetens inom UI, systemutveckling, projektledning och IT-drift. Här delas mycket kunskap och erfarenhet i en mix av olika bakgrunder och åldrar. Tillsammans jobbar vi prestigelöst i tvärfunktionella team med fokus på långsiktiga kundrelationer - och lösningar som gör skillnad.

image

Vad vi gör

Vår verksamhet är uppdelad i konsulttjänster med projektåtaganden, samt drift av kundlösningar och egna produkter som vi marknadsför under egna namn. Kärnan i företaget är att utveckla skalbara webblösningar och appar av hög kvalitet, med över 100 projekt bakom oss. Vi har även en dedikerad supportavdelning och erbjuder en trygg förvaltning av affärskritiska system.

image

Våra kunder

Apptech med dotterbolag har idag över 650 företagskunder i hela landet, som antingen anlitat oss för projekt eller använder våra molnbaserade produkter. Med stor variation av projekt bakom oss har vi god branscherfarenhet från bl.a industri och tillverkning, personlig assistans, konsultverksamheter, föreningsliv, media och IT.

Ta gärna en titt på våra tidigare projekt och produkter för att se exempel på olika branschlösningar.

image

Tekniker & plattformar

.NET/C# Asp.net MVC/Web forms
Umbraco CMS Azure, VSTS
SQL Server DevOps
Angular, Knockout HTML5, CSS3
iOS, Android Ionic, React Native
Nästa

Kontakt

Läs mer