Jobba här

Vi söker en senior systemarkitekt .NET

Vi och våra kunder växer. Därför söker vi nu en systemarkitekt för fler kunduppdrag. Har du 5-10 års erfarenhet inom systemutveckling och .NET men vill sadla om till en ledande roll för att driva den tekniska utvecklingen av en innovativ produkt till internationell marknad? Läs vidare!

Vi är Apptech

Apptech är en kombinerad teknikbyrå och programleverantör med projektåtaganden, supportfunktioner och drifttjänster. Här finns bred kompetens inom UI, systemutveckling, projektledning och IT-drift. Vi utvecklar all mjukvara in-house där vi arbetar i team, oavsett om det är vår egen produktutveckling eller en kundlösning. Tillsammans är vi 21 medarbetare, varav 13 programmerare, som jobbar prestigelöst i tvärfunktionella team med fokus på långsiktiga kundrelationer - och lösningar som gör skillnad. Apptech tilldelades DI Gasell 2020. Mindre än 1 procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven för att få kallas Gasellföretag, det är vi stolta över!

Kontor i Hudiksvall och Västerås
Vårt huvudkontor ligger i Hudiksvall bredvid havet på Kastellvägen 2. Vi har även ett mindre kontor i centrala Västerås där 3 personer arbetar. Just nu byggs ett nytt kontor på ca 1 500 kvm längst med havet i Hudiksvall där vi planerar att flytta in hösten 2022.

Vad gör vi?

Apptech hjälper företag och organisationer framåt genom att utveckla digitala lösningar som effektiviserar verksamheten och ökar försäljningen. Vi säljer och utvecklar egna molnbaserade produkter inom tid-, projekt-, bokning- och medlemssystem. Vi hjälper även företag med webbplatser (corporate websites, kundportaler, intranät), mobilappar och SaaS-lösningar i många olika branscher, bl.a logistik, industri, personlig assistans, föreningsliv, bygg/entreprenad, redovisning, bemanning och konsulter. Såväl börsnoterade bolag som startups.

Totalt har vi över 850 företagskunder och förvaltar system med över 400 000 användare. Tusentals pushnotiser och hundratals transaktioner av betalningar, fakturor och löneunderlag passerar genom våra system varje dag. Våra kunder finns från Malmö i söder till Boden i norr.

Oavsett lösning så jobbar vi mycket med automatisering, CMS, integrationer, HR, ekonomisystem och B2B. Problemlösning och att göra våra kunders (och deras kunders) vardag enklare är det bästa vi vet!

Vad erbjuder vi?

En öppen företagskultur med stark entreprenörsanda och snabba beslutsvägar. Vi erbjuder friskvård på arbetstid, flexibla arbetstider, distansarbete, tjänstepension, bra försäkringar och roliga kollegor!

Rollen i korthet

Som systemarkitekt är du ansvarig över produktens tekniska plattform och leder den tekniska produktionen. Du tar fram kravspecifikationer och gör tekniska vägval med team. Du sprintplanerar/arbetsleder och handleder kollegor tillsammans med team och produktägare. Du ser till att tekniska riktlinjer efterlevs och är kvalitetsmedveten. Rollen innebär även arbetsuppgifter inom daglig IT-drift och hantering av uppkomna fel och supportärenden rörande systemdrift på applikationsnivå.

Tjänsten gäller vårt Hudiksvallskontor.

Kvalifikationer

 • - Du har ett högt engagemang och är en erfaren generalist inom system- och applikationsutveckling
 • - Erfarenhet av att stötta och leda medarbetare mot uppsatta mål
 • - Goda kunskaper inom Git, DevOps, Azure och distributionstjänster
 • - Mycket goda kunskaper inom C#, .NET/ASP.NET Core, ASP.NET MVC
 • - Mycket goda kunskaper inom designmönster, TDD och arkitektur, Clean Architecture/Repo patterns etc
 • - Mycket goda kunskaper inom databasdesign, replikering, indexering, SQL och SQL Server, ORM (Dapper/EF/NHibernate)
 • - Mycket goda kunskaper inom REST API och systemintegration
 • - Goda kunskaper inom autentisering, auktorisering, Oauth 2, Identity Server
 • - Du kan ta fram förslag på nya lösningar till kund på ett pedagogiskt sätt
 • - Du är motiverad, driven, självgående samt en detaljorienterad person som vill göra skillnad
 • - Du har förståelse för SaaS affärsmodeller och skalbarhet
 • - Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i tal & skrift
 • - Du har B-körkort

För att lyckas i rollen tror vi du behöver ha minst 5-10 års arbetslivserfarenhet och relevant utbildning inom systemutveckling, systemvetenskap eller liknande. Har du dessutom erfarenhet inom affärssystem och ekonomisystem är det starkt meriterande.

Låter det intressant?

Skicka din ansökan till jobb@apptech.se omgående! Sista ansökningsdag är 23 augusti 2021.

Connecta med oss!

Följ vår vardag på sociala medier.